Startpagina | Laatste nieuws

Laatste nieuws

Woensdag, 20. November 2019 - 10:22 Uur
Intocht 2018

Video intocht Sinterklaas, gemaakt door TV Noord

Mandag, 4. November 2019 - 13:44 Uur
Programma Feestverlichting Sinterklaas en Kerst

Het eind van het jaar komt weer in zicht en daarom organiseert de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk in deze maanden een aantal activiteiten Feestverlichting in Hoogkerk Samen met de winkeliers heeft de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk gezorgd voor een feestelijk verlicht centrum van Hoogkerk. Het betreft hier energiezuinige ledverlichting.

Ook zal de kerstboom in het centrum van Hoogkerk na het Sinterklaasfeest weer volop in het licht staan om de kerstsfeer in het centrum te verhogen.

Sinterklaasintocht zaterdag 23 november 2019 in Hoogkerk
Net als andere jaren heeft de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk, met financiële steun van winkeliers en bedrijven uit Hoogkerk, Sinterklaas en zijn Pieten uitgenodigd om de inwoners van Hoogkerk en alle wijken daaromheen te begroeten. Deze Sinterklaasintocht is gepland op zaterdag 23 november 2019. Het is de bedoeling dat de Sint en zijn Pieten met de boot aankomen bij de Boeiersingel in Hoogkerk. De boot zal ook dit jaar weer aankomen tussen 13:00 en 13:30. Sinterklaas gaat, nadat hij de kinderen heeft begroet aan de Boeiersingel, lopend van de Boeiersingel naar het Suikerplein.Hier stapt Sinterklaas op zijn paard Americo en begint de route door Hoogkerk.

De route dit jaar is:
Boeiersingel
Zuiderweg
Kotterstraat
Middenweg
Zuidersingel
Zuiderweg
Reddingiusweg
Prinses Margrietstraat
Jan Ensinglaan
Roelofsstraat
De Sanstraat
Gabriëlstraat
Jan Wiegersweg
De Ploeglaan
Daniël Ruynemanlaan
Johann Faberlaan
Johan Dijkstralaan
Einde Ruskenborg

OPROEP !!!
Om de rondrit van Sinterklaas door Hoogkerk zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor het publiek vraagt de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk om leuke, versierde, voertuigen die mee kunnen rijden in de optocht. Informatie aanvragen of aanmelden kan per mail naar intochthoogkerk@gmail.com tot 15 november 2019.OPROEP !!!
Om de rondrit van Sinterklaas door Hoogkerk zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor
het publiek vraagt de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk om leuke, versierde,
voertuigen die mee kunnen rijden in de optocht. Informatie aanvragen of aanmelden
kan per mail naar intochthoogkerk@gmail.com tot 15 november 2019.

Dinsdag, 16. April 2019 - 20:53 Uur
PROGRAMMA KONINGSDAG 2019

Woensdag, 3. April 2019 - 19:34 Uur
Heel HOOGKERK bakt

HEEL HOOGKERK BAKT, doe mee en download hier je aanmeldingsformulier. Deze aanmeldingsformulieren zijn ook bij Albert Heijn verkrijgbaar en kunnen daar ook worden ingeleverd. Voor de 3 beste bakkers is er een mooie prijs beschikbaar

Zondag, 24. Februari 2019 - 18:49 Uur
Collecte VNFH

In de week van 25 februari tot 2 maart gaat de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk collecte lopen. Wij hopen op uw steun om zo de jaarlijkse Oranjemarkt te kunnen blijven organiseren.

Het bestuur

Oudere bijdrage

Aanmelden