Startpagina | Laatste nieuws

Sinterklaasintocht zaterdag 24 november 2018 in Hoogkerk. Ook dit jaar heeft de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk, met financiele steun van winkeliers en bedrijven uit Hoogkerk, Sinterklaas en zijn Pieten weer uitgenodigd om de inwoners van Hoogkerk en alle wijken daaromheen te begroeten.

Aankomst Sint en Piet

Sinterklaas komt weer naar Hoogkerk!

Het is bijna weer zo ver. De pepernoten liggen alweer in de winkels en de verlanglijstjes worden gemaakt. Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Hoogkerk.
Deze Sinterklaasintocht, georganiseerd door de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk, wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van winkeliers en bedrijven uit Hoogkerk, en is gepland op zaterdag 24 november 2018. Het is de bedoeling dat de Sint en zijn Pieten tussen 13.15 en 13.30 uur met de boot aankomen aan de Boeiersingel in Hoogkerk.

Het podium zal weer opgesteld worden bij de steiger aan de Boeiersingel, zodat Sinterklaas daar kan worden ontvangen. Ook vóór de aankomst van de boot is het al een gezellige boel aan de Boeiersingel. En als Sinterklaas er is zal er een kort, vrolijk programma zijn voor de kinderen.

Aansluitend zal Sinterklaas een feestelijke rondrit maken door Hoogkerk, vergezeld door vele sponsoren. Het eerste gedeelte, tot de parkeerplaats aan de Zuiderweg, zal hij te voet afleggen zodat veel kinderen hem de hand kunnen schudden. Daarna stapt hij op zijn paard.

OPROEP !
Om de rondrit van Sinterklaas door Hoogkerk zo feestelijk mogelijk te maken voor het publiek vraagt de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk om leuke, versierde voertuigen die mee kunnen rijden in de optocht. Aanmelden kan via het speciale mailadres intochthoogkerk@gmail.com tot 22 november a.s.

Downloaden kleurplaten

Als je Sinterklaas of een van de Pieten tijdens de intocht een mooie kleurplaat of tekening geeft met je naam en adres er op, krijg je een bedankje van Sint en Piet via de post! Je mag de kleurplaten hieronder gebruiken, maar je mag natuurlijk ook zelf iets tekenen. Veel plezier.

Hieronder kun je de kleurplaten downloaden.


Kleurplaat 1 [64 KB] Kleurplaat 2 [151 KB]